Φάρμα Εκτροφής Βουβαλιών - Παλιούρας

Προϊόντα βουβαλίσιου κρέατος στο Δενδροχώρι Τρικάλων!

Βουβαλίσιες Μπριζόλες με Γλυκιά Σως

Υλικά
Βουβαλίσιες μπριζόλες
1 κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο
4 κουταλιές της σούπας Worcestershire Sauce
1 σφηνάκι ουίσκι
Ελαιόλαδο
Αλάτι-πιπέρι

Εκτέλεση
Παίρνουμε τις μπριζόλες και τις πλένουμε με νερό και ξύδι και τις βράζουμε, πετώντας το πρώτο νερό. Αφού μαλακώσουν τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι, με 4-5 κουταλιές λάδι, και τις βάζουμε μέσα σε αυτό χωρίς όμως το νερό τους. Όταν πάρουν ελαφρύ χρώμα και από τις 2 πλευρές ρίχνουμε το ουίσκι και μόλις εξατμιστεί προσθέτουμε τη sauce, λίγο νερό, αλάτι και πιπέρι. Τέλος αφήνουμε λίγο ακόμα να βράσουν για να ενωθούν τα υλικά.