Φάρμα Εκτροφής Βουβαλιών - Παλιούρας

Προϊόντα βουβαλίσιου κρέατος στο Δενδροχώρι Τρικάλων!

Βουβαλίσιες μπριζόλες με μανιτάρια και γιαούρτι

Υλικά συνταγής

4 μπριζόλες βουβαλίσιες
1 κιλό μανιτάρια λευκά
2 κρεμμύδια κομμένα σε φέτες
½ φλιτζ. λευκό κρασί
¼ φλιτζ. γιαούρτι παραδοσιακό
¼ φλιτζ. άνηθο ψιλοκομμένο
¼ φλιτζ. ελαιόλαδο
1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη
αλάτι
φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- See more at: http://www.cooklos.gr/syntages/voyvalisies-mprizoles-manitaria-kai-giaoyrti#sthash.YjzpfLG4.dpuf

 

Διαδικασία συνταγής

Σε μεγάλο τηγάνι βάζουμε το ελαιόλαδο να ζεσταθεί. Καρυκεύουμε τις μπριζόλες με αλάτι και πιπέρι.
Μαγειρεύουμε τις μπριζόλες σε μέτρια θερμοκρασία μέχρι να ροδίσουν. Τις μεταφέρουμε σε πιάτο.
Στο ίδιο τηγάνι και σε μέτρια φωτιά προσθέτουμε τα μανιτάρια και το κρεμμύδι. Μαγειρεύουμε μέχρι να μαλακώσουν, ανακατεύοντας ανά διαστήματα για 6 λεπτά.
Σβήνουμε με το κρασί και σιγοβράζουμε μέχρι να εξατμιστεί το αλκοόλ. Περίπου για 2 λεπτά.
Βάζουμε τις μπριζόλες μέσα στη σάλτσα των μανιταριών και μαγειρεύουμε για ακόμη 2 λεπτά.
Σερβίρουμε πασπαλίζοντας με άνηθο και βάζοντας γιαούρτι πάνω από κάθε μπριζόλα.
- See more at: http://www.cooklos.gr/syntages/voyvalisies-mprizoles-manitaria-kai-giaoyrti#sthash.YjzpfLG4.dpuf

 

Αναδημοσίευση από http://www.cooklos.gr/